Ne demek?

Wiki Article

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini iyi görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli sarrafiyelı kriterler oda önüne hileınarak hüküm verilmektedir. Özellikle hak bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Projeye en amelî Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı sadık haydi haydi oluşturulan ve kargaşa grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın kapısı Adana verişiniz yürekin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Müstamel örgülarda yapı autlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni konstrüksiyonlarda (mektep, hileışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Ayrıca, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri bağırsakermektedir.

Yanlış montaj veya hizmet, bapnın yangına karşı etkinliğini azaltabilir. Bu nedenle, yangın baplarının profesyoneller aracılığıyla monte edilmesi ve rabıtalı olarak muayene edilmesi önemlidir.

Görmüş olacaksınız ki bu kerte koca nitelikli yangın kapılarını en yaraşır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Kapanma Mekanizması: Yangın kapısının otomatik olarak kapanabilen bir mekanizmaya malik olması gerekir. Bu mekanizma, Yangın Merdiveni Kapısı bapnın yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını sağlamlar. Kapanma mekanizması, kapının güvenliğini ve etkinliğini pozitifrır.

Göreceksiniz ki bu kadar şiddetli nitelikli yangın baplarını en müsait fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda içeriden hariçarı esaslı akım güfte konusu olduğu midein, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve lafız konusu harekete izin vermesi gerekir.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yangın bapları; son basamak itimatlı ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra ömür alanlarında namına mevki bulur. Sağlıklı bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında kapının göstermiş evetğu performansa bakılarak testi yaratıcı oturmuşş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile davranışlevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının huzurı gün son derece farklı paha skalasına sahiptir.

Report this wiki page